Albire dentară profesională – profită acum de un preț promotional de excepție

În ultimii ani, în România devin tot mai populare serviciile dentare ce țin de aspectul danturii. Treptat, stomatologia devine mai mult decât un cumul de proceduri terapeutice. Albire dentară profesională este una dintre intervențiile cu scop estetic, fiind solicitată din ce în ce mai des în ultimul deceniu.

Ce avantaje are o procedură de albire dentară profesională

Procedurastomatologică de albire dentară are scopul primar dea reda culoarea naturală dinților, dar are și o serie de beneficiisuplimentare. Dupa o albire dentarăprofesională,respirația devine mai proaspătă. Albirea dentarăînlăturăeficient petele cauzate de cafea, tutun sau coloranții din alimente și băuturi.

Un zâmbet sclipitor creste încrederea în sine și atrageprivirile. Dupa o albire profesională veți redescoperi bucuria de a comunica deschiscu cei din jur și veți îndrăzni să zâmbiti mai des. De asemenea, veți privi cu altiochi procedurile uzuale, legate de igienaorală – veti fi mult mai motivați să îngrijiți dantura, pentru a păstra cât mai mult timp posibil beneficiile căpătate în urmaalbirii profesionale.

Ce reprezinta albireadentară profesională

Albirea dentară profesională se face prin utilizarea unorsubstanțe speciale, care pot fi utilizate doar de un stomatolog bine informat, într-un cabinet stomatologic dotat cutehnica necesară. Poate fi nevoie de câtevaședințe, deoarece rezultatul final depinde de preferințele pacientului, dar șide culoarea de la care se porneste. Realizarea unei albiri profesionalepresupune ca suprafețele dentare expuse să fie curate, de aceea înainte deaceastă manoperă se va efectua undetartraj în combinație cu un periaj profesional.Astfel, dinții vor fi complet expusi substanțelor utilizate pentru albire, iarrezultatul va dura mai mult.

Cât costă o albire dentară?

Dacă vă doriți o albiredentară la un preț cu adevărat avantajos, clinica stomatologică din BucureștiDentarbre este destinația dumneavoastră finală, mai ales că până pe 31 martie văputeți bucura de o albire dentară la pretpromotional. Pentrua afla concret cât costă o albire dentară, este nevoie doar de o consultație. Veți primi detalii despre procedurași materialele folosite, precum și o prognozăpersonalizată a rezultatelor, astfel încât să faceți o alegere bine calculată, în deplinăcunostintă de cauză.

Procedura merităefortul și investiția de timp și bani, pentru că rezultatele apar rapid și sevăd cu ochiul liber. Nu pierdeți ocazia să vă redescoperiți zâmbetul!

Call Now Button