Sos. Colentina, nr. 16, Bl. A1 (Orhideea)Complex Rose Garden, Sector 2, Bucuresti

Odontoterapie

Tratamente

Odontoterapie

Odontoterapia este ramura medicinei dentare ce se ocupă cu tratamentul cariei dentare, a efectelor și complicatiilor acesteia, precum și cu tratamentul traumatismelor dentare.

Ce sunt cariile? De ce sa avem carii?

Caria dentară este o afecțiune a cavității orale ce se manifestă prin distrucția țesuturilor dure componente ale dintelui (smalț, dentină, cement). Cauza este reprezentată de acțiunea bacteriilor nocive de la nivel oral, care in condiții favorabile (igiena precara, umiditate, caldură) vor produce acizi capabili sa demineralizeze si să slăbeasca rezistența acestor țesuturi.

Cum se poate observa în primă instanță prezența cariei?
  • durerile dentare;
  • sensibilitatea la rece, cald sau dulce;
  • respiraţia devine urât mirositoare (halenă fetidă);
  • dinţii prezintă coloraţii negre, maronii sau gri pe anumite suprafeţe, etc.

Tratamentul cariei dentare variază în funcției de gradul de afectare al dinților. În faza incipientă a procesului carios, se recomandă periajul cu paste fluorate sau tratamente cu fluor. O metodă frecventă de tratament este obturația, materialul care acoperă cavitatea și reface dintele până la forma inițială. Această metodă se utilizează după ce specialistul a îndepărtat caria. În situația în care dintele este puternic afectat, medicul specialist apelează la coroana de substituție, ce reconstruiește total sau parțial dintele. Dacă rădăcina dintelui este puternic afectată se recurge la extracția dintelui, acesta fiind înlocuit cu o punte sau un implant.

odontotertapia-tratamentul-cariei-dentare

Oferta Tratament Dentar

Ofertă Prevenție Dentară

Ofertă completă de prevenție dentară: Detartraj cu ultrasunete + Periaj profesional + Airflow pentru îndepărtarea petelor dentare + Fluorizare
Preț promoțional de 149 lei
Ofertă valabilă până la 31.12.2018!

Program

  • Luni - Vineri:9:00 - 21:00
  • Sambata:10:00 - 14:00
  • Duminica:Inchis

Contacteaza-ne!

Fa o programare online sau suna acum!

Pareri Dentarbre Dental Clinic

Pareri

Recomand! Am fost extrem de mulțumită de modul în care am fost tratată, iar cabinetul și dotarile sunt impecabile!

Raluca

O pacientă mulțumită, București

O echipă minunată și dedicată, întotdeauna zâmbitoare și primitoare care te face să uiți de durere și să te întorci cu plăcere. Mulțumim Dl. Dr. Maxim pentru înțelegerea și efortul dânsului de a rezolva și cea mai mica problemă într-un timp atât de scurt.

Cosmin

Un pacient fericit, București

O echipă excelentă, niște profesioniști dedicați care fac să dispară orice urmă de durere. Felicitări! O să revin cu placere de fiecare dată.

Anamaria

O pacientă fericită, București