Sos. Colentina, nr. 16, Bl. A1 (Orhideea)Complex Rose Garden, Sector 2, Bucuresti

Ortodonție

Tratamente

Ortodontie

Vrei să ai un zâmbet frumos și sănătos, aliniere fizionomică și funcțională atunci te invităm la Dentarbre Dental Clinic! Avem prețuri corecte pentru aparate dentare de ultimă generație și specialiști experimentați!

Ce este ortodontia?

Ortodonția reprezintă specialitatea medicinei dentare care vizează obținerea unei ocluzii ( mușcături ) corecte cu ajutorul aparatelor dentare în scopul obținerii alinierii fizionomice și funcționale a dinților definitivi.

Ce este tratamentul ortodontic?

Tratamentul ortodontic reprezintă modalitatea de aliniere și îndreptare a dinților, stabilizarea și corectarea  relațiilor ocluzale între cele două arcade.

Înghesuirile și ocluziile incorecte afectează în timp sănătatea dinților, a gingiilor și a articulației temporo-mandibulare.

Cui îi este recomandat tratamentul ortodontic?

Tratamentul ortodontic este recomandat celor care își doresc îmbunătățirea aspectului general al feței. Acesta contribuie la păstrarea sănătații dinților și a gingiilor, precum și la funcționarea corectă a aparatului masticator.

Există numeroase tipuri de tratament ortodontic pentru care puteți opta la clinica noastră – de la aparatul mobil potrivit pacienților cu dinți de lapte până la diferite tipuri de aparate fixe.

Oferta Tratament Dentar

Ofertă Aparate Dentare Fixe

Ofertă aparate dentare fixe:
– Metalic – de la 1100 RON / arcada
– Ceramic – de la 1600 RON / arcada
– Safir – de la 2200 RON / arcada
Ofertă valabilă până la 31.12.2018!

Program

  • Luni - Vineri:9:00 - 21:00
  • Sambata:10:00 - 14:00
  • Duminica:Inchis

Contacteaza-ne!

Fa o programare online sau suna acum!

Pareri Dentarbre Dental Clinic

Pareri

Recomand! Am fost extrem de mulțumită de modul în care am fost tratată, iar cabinetul și dotarile sunt impecabile!

Raluca

O pacientă mulțumită, București

O echipă minunată și dedicată, întotdeauna zâmbitoare și primitoare care te face să uiți de durere și să te întorci cu plăcere. Mulțumim Dl. Dr. Maxim pentru înțelegerea și efortul dânsului de a rezolva și cea mai mica problemă într-un timp atât de scurt.

Cosmin

Un pacient fericit, București

O echipă excelentă, niște profesioniști dedicați care fac să dispară orice urmă de durere. Felicitări! O să revin cu placere de fiecare dată.

Anamaria

O pacientă fericită, București