Chirurgie Dentară

Tratamente

Chirurgia dentară contra infecţiilor şi maladiilor dentare

Extracții Dentare

Extracții dentare înseamnă îndepărtarea unui sau mai mulți dinți din gură. Extracțiile sunt practicate într-o largă varietate de situații incluzând caria dentară care a distrus prea mult din dinte astfel încât acesta să nu mai poată fi restaurat. La Dentarbre Dental Clinic, executăm atât extracții obișnuite cât și extracții „chirurgicale” (cazul molarilor de minte incluși). Noi vă asigurăm că atunci când veți avea nevoie de o extracție vi se va asigura o anestezie de cea mai bună calitate si o medicație postoperatorie adecvată așa încât să vă simțiți cât mai bine și confortabil.

Rezecții apicale

Rezecțiile apicale reprezintă o metodă chirurgicală ce constă în extirparea apexului dentar împreună cu țesutul osos înconjurător infectat. Aceasta este precedată sau nu de tratament endodontic corect și obturația perfectă a canalului, prin inchiderea lui retrograda cu ciment glass ionomer.

Extracții cu alveolotomie și alveoloplastie

Extracția cu alveolotomie și alveoloplastie este tehnică chirurgicală prin care se urmărește îndepărtarea unei rădăcini dentare fracturate, rămasă profund intraosos în urma unei extracții recente sau mai vechi.

Extracții dinți incluși

Extracția chirurgicală a dinților permanenți rămași în incluzie parțială sau totală, care din varii motive nu pot ajunge pe arcadele dentare.

Extracții molari de minte incluși și semiincluși

Extracția măselei de minte, numită și germectomie sau extragerea dintelui în stadiu de germen. De cele mai multe ori, molarii de minte au o poziţionare vicioasă ce nu le permite să erupă în totalitate sau, dacă rămân parţial acoperiţi de gingie, se pot caria şi da dureri îngrozitoare, din cauza cărora este necesară intervenția chirurgicală.

Incizii abcese

Abcesul dentar este o infecţie la baza dintelui, manifestată printr-o tumefacţie (umflătură) care deformează regiunea în care este localizat. Ţesutul care acoperă porţiunea inflamată – de regulă stratul extern al gingiei- este roşu, congestionat şi tensionat. Intervenția constă în incizia abcesului și drenarea colecției infectate. Primele simptome ale unui abces sunt senzația de disconfort în timpul vorbirii și al masticației și durerile pulsatile la nivelul zonei infectate, accentuate atunci cand regiunea este palpată.

Prețuri Chirurgie Dentară

Oferta Tratament Dentar

Ofertă Albire Dentară

Ofertă Albire dentară in-Office
Preț promoțional de 600 lei!
Ofertă valabilă până la 31.03.2022!

Program

  • Luni - Vineri:9:00 - 21:00
  • SÂmbătă:Închis
  • Duminică:Închis

Contactează-ne!

Fă o programare online sau sună acum!

Pareri Dentarbre Dental Clinic

Pareri

Recomand! Am fost extrem de mulțumită de modul în care am fost tratată, iar cabinetul și dotarile sunt impecabile!

Raluca

O pacientă mulțumită, București

O echipă minunată și dedicată, întotdeauna zâmbitoare și primitoare care te face să uiți de durere și să te întorci cu plăcere. Mulțumim Dl. Dr. Maxim pentru înțelegerea și efortul dânsului de a rezolva și cea mai mica problemă într-un timp atât de scurt.

Cosmin

Un pacient fericit, București

O echipă excelentă, niște profesioniști dedicați care fac să dispară orice urmă de durere. Felicitări! O să revin cu placere de fiecare dată.

Anamaria

O pacientă fericită, București
MENU

Meniu