Clinica Dentarbre

Termeni si condiții de navigare Dentarbre

Termeni și condiții de utilizare a paginii web: www.dentarbre.com

Folosirea acestui site, implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a tuturor termenilor şi condiţiilor. Neacceptarea acestor termeni şi condiţii ori a oricărei prevederi din acestea atrage obligaţia persoanei respective de a înceta de îndată accesarea în continuare a site-ului şi sancţionarea sa în conformitate cu prevederile legale ale statului român.

DESCRIEREA SERVICIILOR

www.dentarbre.com pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Dentarbre Dental Clinic (Dr. Dent Medical Services S.R.L) nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.
Dentarbre Dental Clinic (Dr. Dent Medical Services S.R.L) nu garanteaza in nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest site.
Dentarbre Dental Clinic (Dr. Dent Medical Services S.R.L) nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul nici unui material prezntat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ si fiind considerate ca fiind utile.
Dentarbre Dental Clinic (Dr. Dent Medical Services S.R.L) nu poate fi tras la raspundere pentru materialele prezente pe site, acestea sunt prezentate in scop informativ, nu in scop comercial.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest sit o face pe propria raspundere. Materialele şi informatiile continute in acest site sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind însotite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

Drepturi de proprietate intelectuală

Dentarbre Dental Clinic oferă acces liber la site-ul www.dentarbre.com şi vă autorizează să vizualizaţi, imprimaţi şi să transmiteţi informaţii existente pe site doar în scopuri personale, noncomerciale.
Dreptul de copyright pentru informaţiile existente pe acest site este deţinut de Dentarbe Dental Clinic (Dr. Dent Medical Services S.R.L) sau de partenerii săi. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus parţial, integral sau modificat fără permisiunea anterioară explicită, prin acord scris al Dentarbe Dental Clinic (Dr. Dent Medical Services S.R.L) sau al partenerilor săi.

Conţinutul acestui site, textele, elemente de grafică, simbolurile, fotografiile, software-ul, logo-urile şi orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor şi sunt proprietatea Dentarbe Dental Clinic (Dr. Dent Medical Services S.R.L) .Toate drepturile sunt rezervate.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

Dentarbre Dental Clinic (Dr. Dent Medical Services S.R.L) nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile site-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

INCHEIEREA ACORDULUI

Dentarbre Dental Clinic (Dr. Dent Medical Services S.R.L) isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, organizat si rapid informatiile necesare.

MENU

Meniu