Estetică Dentară

Tratamente

Estetica Dentară. Tratamentele incluse în ofertă

Estetica dentară se referă la o serie de tratamente dentare concepute pentru a spori zâmbetul și corecta dinții ciobiți, decolorați și inegal distanțați. De la fațetele de porțelan și alte elemente de implant dentar sau coroană, la obturații de culoarea dintelui, pacienții pot alege dintr-o varietate de soluții de profilaxie dentară pentru a restabili sănătatea și vitalitatea zâmbetului lor.

​Toată lumea vrea să arate impecabil și să realizeze acest lucru cât mai rapid posibil, iar una din metodele perfecte este în a avea un zambet frumos și strălucitor, deoarece zâmbetul este cartea de vizită a fiecăruia dintre noi.

Vino la Dentarbre Dental Clinic, pentru a avea un zâmbet de nota 10 cu un tratament dentar profesional, pentru că noi îți oferim:

  • Fațete ceramice și de compozit, coroane de acoperire integral fizionomice metalo-ceramice;
  • Albire dentară profesională;
  • Refacerea dinților frontali care prezintă distrucții coronare importante, discromii, fracturi cu ajutorul coroanelor de acoperire integral fizionomice;

estetica-dentara-2

Prețuri Estetică Dentară

Oferta Tratament Dentar

Ofertă Prevenție Dentară

Ofertă completă de prevenție dentară: Detartraj cu ultrasunete + Periaj profesional + Airflow pentru îndepărtarea petelor dentare
Preț promoțional de 250 RON!
Ofertă valabilă până la 31.03.2022!

Program

  • Luni - Vineri:9:00 - 21:00
  • SÂmbătă:Închis
  • Duminică:Închis

Contactează-ne!

Fă o programare online sau sună acum!

Pareri Dentarbre Dental Clinic

Pareri

Recomand! Am fost extrem de mulțumită de modul în care am fost tratată, iar cabinetul și dotarile sunt impecabile!

Raluca

O pacientă mulțumită, București

O echipă minunată și dedicată, întotdeauna zâmbitoare și primitoare care te face să uiți de durere și să te întorci cu plăcere. Mulțumim Dl. Dr. Maxim pentru înțelegerea și efortul dânsului de a rezolva și cea mai mica problemă într-un timp atât de scurt.

Cosmin

Un pacient fericit, București

O echipă excelentă, niște profesioniști dedicați care fac să dispară orice urmă de durere. Felicitări! O să revin cu placere de fiecare dată.

Anamaria

O pacientă fericită, București
MENU

Meniu